Data Translations wordt Ubiqus Belgium

Data Translations heet voortaan Ubiqus Belgium

 

Waarom deze verandering?
Al in 2012 voegde Data Translations zich bij Ubiqus en werd het de Belgische tak van het internationale bedrijf. Nu, na vier jaar in de groep, lijkt het ons logisch om de integratie af te ronden en onder één naam verder te gaan.


Wat is de impact ervan?

Het gaat enkel om een administratieve wijziging. Ons team en onze waarden blijven dezelfde, net als ons sterke gevoel voor service. We werken onafgebroken om steeds beter te worden, met strenge eisen en hoge standaarden. Maar maak u vooral geen zorgen, het gaat uitstekend met ons!


Wat zijn de voordelen voor onze klanten?

We hebben de logistieke middelen van Ubiqus overgenomen en werken samen met de andere kantoren van de groep om onze resources te optimaliseren, of het nu gaat om de uitbreiding van onze pool van vertalers of de technische middelen om uw projecten te beheren. We zijn aanwezig op verschillende continenten, waardoor we – dankzij het verschil in tijdzones – uw dringende projecten buiten de normale kantooruren tot een goed einde kunnen brengen.


Wie is Data Translations / Ubiqus Belgium?

Ons bedrijf werd in 1989 opgericht als leverancier van taaldiensten en is sindsdien steeds gegroeid. Op dit moment hebben we een twintigtal medewerkers vast in dienst. Wat ons van anderen onderscheidt, is ons team van interne vertalers-revisoren in drie taalgroepen (Nederlands, Frans en Engels), met wie u rechtstreeks contact kunt opnemen als u een vraag hebt over een tekst. We worden gedreven door onze nauwkeurigheid en beroepsernst, die de kwaliteit van onze service garanderen. We zijn trots op het vertrouwen van meer dan 1 000 klanten, onder wie de Europese Commissie, de federale regering en een waaier van bedrijven in alle sectoren. Door ons professionalisme hebben we in 2010 de ISO17100-certificatie (vroeger EN15038) behaald, specifiek voor vertaalbureaus. Bij elke externe audit wordt onze certificatie hernieuwd.


Over Ubiqus

Ubiqus werd in 1991 opgericht en is sindsdien de bevoorrechte partner van congres- en eventorganisatoren, voor wie het bedrijf teksten opstelt. Oorspronkelijk zorgde Ubiqus enkel voor het geschreven verslag van vergaderingen, maar in 25 jaar tijd is het uitgegroeid tot een bedrijf met een uitgebreide waaier van geschreven en meertalige diensten. In alle stilte transformeerde Ubiqus tot een internationale groep met een omzet van 70 miljoen euro en kantoren in 8 landen (Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Ierland, Italië, België, Spanje en Canada). De duurzaamheid van de groep steunt op het vertrouwen van zijn 7 000 klanten en het dynamisme van zijn 500 medewerkers.

Het bedrijf werkt gewoonlijk achter de schermen en blijft steeds discreet. “We zetten de events van onze klanten in de schijnwerpers en willen zelf liever erkend worden voor de kwaliteit van ons werk en onze service. Veel van onze nieuwe klanten komen trouwens via mond-tot-mondreclame”, bevestigt Vincent Nguyen, de voorzitter van de groep.

Ubiqus en Data Translations hadden van bij het begin begrepen dat ze het goed met elkaar zouden vinden.

 

Lees hier ons officiële persbericht.

0 Likes
622 Views

You may also like

Comments are closed.