De Ubiqus-groep lanceert haar online verkoopplatform voor “vertalingen en transcripties, hier en nu – zo simpel is het”

 

In het kader van haar ambitie om bedrijven innovatieve vertaal- en transcriptiediensten aan te bieden, heeft de Ubiqus-groep zonet haar eerste online verkoopplatform gelanceerd in Frankrijk: Ubiqus IO

www.ubiqus.io is een uniek webportaal waar zakelijke klanten in slechts enkele muiskliks een bestelling kunnen doorgeven voor een van de twee belangrijkste diensten van de Ubiqus-groep, de vierde grootste leverancier van taaldiensten in Europa:

• De vertaling van Word-documenten is beschikbaar in een tiental talen tegen een aantrekkelijke prijs en met een snelle levertermijn.

Transcriptiediensten vormen de basis van het succes van de groep en zijn op dit portal verkrijgbaar onder drie verschillende formats voor opnames van gedicteerde notities, interviews en vergaderingen.

 

Ubiqus.io is gelanceerd in het Frans en het Engels en werkt volledig automatisch. Via deze ingenieuze website kunnen bezoekers op elk ogenblik hun bronbestanden uploaden en meteen een offerte op maat ontvangen voor hun vertaling of transcriptie. Prijs, deadline, service: alles wordt duidelijk weergegeven.
Nadat de bestelling in alle veiligheid werd betaald, ontvangt de gebruiker van het portaal binnen enkele dagen zijn definitieve document in zijn beveiligde online klantenzone.

 

Met meer dan 25 jaar ervaring in transcripties en vertalingen heeft de Ubiqus-groep al een sterke aanwezigheid op het web, met vijftien sites in acht landen. Ubiqus IO is een groeimotor in Frankrijk – en binnenkort in alle regio’s – en is bedoeld om internetgebruikers aan te trekken die onderweg zijn.

 

“De IO* in www.ubiqus.io verwijst naar onze passie om nieuwe technologieën te integreren in onze transcripties en vertalingen. Automatische vertaal- en transcriptiediensten op basis van kunstmatige intelligentie zullen inderdaad geleidelijk aan worden toegevoegd aan het aanbod”, benadrukte Vincent Nguyen, voorzitter van de groep.
Bij de lancering van de site onthult Ubiqus IO dan ook zijn intern ontwikkelde motor voor machinevertaling. Binnenkort zal ook een tool voor spraakherkenning en automatische transcriptie gelanceerd worden.

 

Kortom, met Ubiqus IO zet de Ubiqus-groep de volgende stap op het vlak van online verkoop, door een eenvoudig en direct aanbod te introduceren dat uitsluitend gericht is op zakelijke klanten en bedrijven. Op zeer korte termijn zal Ubiqus IO ook het technologische uitstalraam vormen voor de knowhow van Ubiqus op het vlak van kunstmatige intelligentie.

 

*IO
Oorspronkelijk was .IO een geografische domeinnaamextensie die naar de “Indische Oceaan” verwees. Ze kreeg een nieuwe betekenis in de IT-sector, waar “io” wordt gebruikt als afkorting voor “Input/Output”, de communicatie tussen een computer en de buitenwereld. Intussen is ze de favoriete extensie voor innovatieve start-ups in de technologische sector.

 

Over de Ubiqus-groep
De Ubiqus-groep is de vierde grootste leverancier van taaldiensten in Europa. Ze omvat een netwerk van dochterondernemingen in acht landen, telt bijna 500 medewerkers en heeft vorig jaar een omzet van ongeveer 70 miljoen euro neergezet. Ubiqus belooft zijn 20 000 klanten over de hele wereld kwaliteitsvolle service, zijn volle aandacht en het hoogste respect voor veiligheid en vertrouwelijkheid.

 

Over Ubiqus IO
Ubiqus IO is beschikbaar op www.ubiqus.io. Hier kunnen klanten de transcriptie of de vertaling van hun bronbestanden in slechts enkele muiskliks volledig autonoom opstarten.

 

Contactpersoon voor Ubiqus IO
Nicolas Konieczny, IO Project Director
Tel: +33 144 14 15 10
Email: infoio (at) ubiqus.com
Website www.ubiqus.io

 

Social media
Twitter: @UbiqusIO | LinkedIn: Ubiqus IO | Google+: Ubiqus IO | YouTube: UbiqusIO

0 Likes
230 Views

You may also like

Comments are closed.