dhaxley Translations in België en InPuzzle in Frankrijk sluiten zich aan bij de Ubiqus-groep

Na twee overnames in 2018 (Textualis in Canada en Gedev in Frankrijk) zet de Ubiqus-groep zijn groei voort met de opeenvolgende overnames van de vennootschappen dhaxley Translations in België (Herentals en Leuven) en InPuzzle in Frankrijk (Rennes en Parijs).

Het Belgische bedrijf dhaxley Translations werd opgericht in 1989 en wordt door zijn talrijke klanten uit de autosector, medische en technische sector gewaardeerd voor zijn expertise. dhaxley Translations is sinds 1999 ISO-gecertificeerd; vandaag is het bedrijf de trotse houder van zowel het ISO 9001:2015-certificaat als het ISO 17100:2015-certificaat, een bevestiging van zijn uitstekende reputatie. dhaxley Translations stelt een 18-tal mensen tewerk in zijn kantoren in Herentals en Leuven. Deze overname, die begin april werd ondertekend, vervolledigt en versterkt de eerste transactie die de Ubiqus-groep in 2012 in België voltooide (Data Translations, sinds begin 2017 Ubiqus Belgium geworden).

Met de overname van InPuzzle (opgericht in 2000) versterkt de Ubiqus-groep haar verticale positie in Luxe, Life Style en Industrie door de overname van een agentschap dat bekendstaat om de kwaliteit van zijn meertalige content op het vlak van “Marketing en communicatie”. Met een uitgebreid team van taalspecialisten, gekoppeld aan technische web- en prepress-knowhow, biedt InPuzzle zijn klanten meertalige communicatiemiddelen aan (websites, productbrochures, ondertitels en grafische vormgeving) die steeds beter aangepast zijn aan hun markt.

Deze twee nieuwe aankopen vullen het sectorale vertaalaanbod van Ubiqus aan, een speler die al stevig verankerd is op de vertaalmarkt, in de domeinen marketing en communicatie, recht, financiën en ook in de medische sector.

Ze passen in de ontwikkelingsstrategie van de Ubiqus-groep en versterken haar positie binnen de Europese Top 3 van de belangrijkste taaldienstverleners in West-Europa (Classement Common Sense Advisory 2018).

0 Likes
79 Views

You may also like

Comments are closed.