Kwaliteitsvolle vertalingen, ook naar het Chinees

Als professioneel vertaalbureau biedt Ubiqus u kwaliteitsvertalingen van en naar elke taal, inclusief Chinees.

Offerte aanvragen

 

Meer dan een miljard mensen hebben een vorm van Chinees als moedertaal, wat van Chinees een onontbeerlijke taal maakt voor elke ondernemer die zakendoet in het Verre Oosten. China zelf biedt een waaier aan nieuwe markten, en de export van Europa naar China blijft gestaag toenemen. Het is dus belangrijker dan ooit dat uw communicatie met China zo vlot mogelijk verloopt. Daarvoor is een professionele en betrouwbare vertaalpartner onmisbaar. Bij het vertaalbureau Ubiqus bent u aan het juiste adres. Wij bieden kwaliteitsvertalingen van en naar het Chinees tegen zeer competitieve prijzen.

Ubiqus vertrouwt zijn Chinese vertalingen toe aan zijn partnerbureaus in China en andere landen. Chinese vertalingen worden altijd gemaakt door moedertaalsprekers en nagelezen door een tweede taaldeskundige. Vertalingen naar het Chinees worden altijd opgesteld in Unicode, waardoor ze correct weergegeven worden op alle recente computers. Als u dat wilt controleren, kunnen we u de vertaling ook in PDF-formaat sturen.

 

  • Twee schriften

Chinees kan geschreven worden in vereenvoudigde Chinese karakters (het schrift dat bijvoorbeeld gebruikt wordt op het Chinese vasteland, in Singapore en Maleisië) of in traditionele Chinese karakters (het schrift dat onder andere gebruikt wordt in Taiwan, Hongkong en Macao). Uiteraard kunnen we Chinese vertalingen leveren in zowel vereenvoudigde Chinese tekens als in traditionele Chinese tekens (of zelfs in beide schriften, als u bijvoorbeeld vertalingen nodig hebt voor het Chinese vasteland en voor Taiwan).

  • Neem vandaag nog contact met ons op

Probeer ons gerust uit! U kunt een gratis, vrijblijvende offerte van Ubiqus aanvragen of rechtstreeks een bestelling bij ons plaatsen.

Als u uw vertaalbehoeften verder met ons wilt bespreken of naar onze tarieven voor vertalingen vanuit en naar het Chinees wilt vragen, kunt u ons bellen op +32 2 725 23 70 of op deze link klikken om ons een e-mail te sturen met uw vraag. U kunt ook uw telefoonnummer en een passend tijdstip doorgeven en dan bellen we u graag terug.

We kijken ernaar uit van u te horen!