Kwaliteitsvolle juridische vertalingen

Of het nu een vonnis, dagvaarding, overeenkomst, contract, verzoekschrift, conclusie of statuten betreft, bij ons bent u aan het juiste adres!

Offerte aanvragen

 

Bent u op zoek naar een partner voor de vertaling van juridische teksten of officiële documenten? Onze gespecialiseerde (jurist-)vertalers staan voor u klaar.

Ook voor beëdigde en gelegaliseerde vertalingen en apostilles kunt u bij ons terecht. De stempel van de vertaler en/of de rechtbank maakt het vertaalde document officieel. Indien nodig kunnen wij een snelle levering per koerierdienst voorzien om uw strakke deadlines te respecteren.

Bovendien werken we met vertaalsoftware, waardoor we voor elke klant een eigen database (glossaria en vertaalgeheugens) kunnen aanmaken.

Het resultaat? Uniforme juridische terminologie voor al uw documenten en een verlaagd tarief voor herhalingen.

 

  • Neem vandaag nog contact met ons op

Probeer ons gerust uit! U kunt een gratis, vrijblijvende offerte van Ubiqus aanvragen of rechtstreeks een bestelling bij ons plaatsen.

Als u uw vertaalbehoeften verder met ons wilt bespreken of naar onze tarieven voor juridische vertalingen wilt vragen, kunt u ons bellen op +32 2 725 23 70 of op deze link klikken om ons een e-mail te sturen met uw vraag. U kunt ook uw telefoonnummer en een passend tijdstip doorgeven en dan bellen we u graag terug.

We kijken ernaar uit van u te horen!