redaction

 

Ubiqus Belgium zou een vertaalbureau kunnen zijn zoals ieder ander. Maar niets is minder waar!

Waar vindt u een vertaalbureau met een ploeg van 21 interne medewerkers, onder wie 11 vertalers/revisoren? Elke vertaling wordt grondig nagekeken door een in-house vertaler voordat ze naar de klant wordt gestuurd.

Waar vindt u een vertaalbureau dat IJslands naar het Chinees vertaalt? Ubiqus Belgium vertaalt elke combinatie en vindt de specialisten voor uw specifieke sector.

Waar vindt u een uiterst betrouwbare partner? Een woord is een woord, ook in het Hindi of het Swahili. Wij leveren gelijk welke combinatie op de afgesproken deadline. Ons efficiënte workflowsysteem met interne moedertaalvertalers laat ons toe voorrang te geven aan uw meest dringende job, zodat u uw persbericht tijdig kunt afleveren.

Enkele sectoren waarvoor wij werken: advocatenkantoren, banken, industrie, communicatiebureaus, energiebedrijven … Ubiqus is van alle markten thuis!

Wilt u meer te weten komen over de waarden die wij hanteren bij het vertalen en kennismaken met de vertalers in ons professioneel en ervaren team, klik dan op de links aan de rechterkant.