Ubiqus behoort nogmaals tot wereldtop

We zijn trots te mogen aankondigen dat Ubiqus nogmaals tot de top 100 van ’s werelds grootste aanbieders van taaldiensten behoort. Volgens “Who’s Who in Language Services and Technology: 2017 Rankings”, een rapport van het onafhankelijke marktonderzoeksbureau Common Sense Advisory, bekleedt Ubiqus de 21e plaats op de lijst met de grootste internationale aanbieders van taaldiensten (vertaling, lokalisatie, tolken en aanverwante technologieën). Voor zijn wereldwijde rangschikking screende CSA taaldienstverleners op alle continenten. Het rangschikt Ubiqus in hetzelfde rapport bovendien als 4e grootste aanbieder van taaldiensten in West-Europa, met een focus op kwaliteitsvolle, betrouwbare en snelle dienstverlening.

In België kan Ubiqus rekenen op het vertrouwen van 1100 bedrijven, waaronder een aantal van ’s werelds grootste en meest prestigieuze ondernemingen. Klik hier om hun testimonials te lezen.

Common Sense Advisory is een onafhankelijk marktonderzoeksbureau dat gespecialiseerd is in analyse en consulting inzake vertaling, lokalisatie, tolken, globalisering en internationalisering.

0 Likes
314 Views

You may also like

Comments are closed.